SLOPB

De ambitie: maak nu een einde aan baarmoederhalskanker!

Na het bewezen succes en effectiviteit van het programma, is Motalib nu druk bezig met bewustwording en fondsenwerving om de ‘End Cervical Cancer Now’ Nu uit te breiden! initiatief naar andere delen van Bangladesh. SLOPB mikt op screening van 75.000 vrouwen en de behandeling van 1.500 vrouwen in de komende drie jaar samen met partner ziekenhuizen. Fondsenwerving en toepassing van a globale subsidie loopt om de 500.000 euro nodig voor screening en behandeling.

Hoe kan ik je helpen?

Motalib en de SLOPB Foundation werkt al nauw samen met verschillende ziekenhuizen in Bangladesh en dankzij steun van Rotary Clubs in zijn geboorteland als ook in Nederland, hebben ze het nodige kunnen inzamelen aan fondsen om het bredere programma een kickstart te geven. Maar er is nog een lange weg te gaan in ons streven om baarmoederhalskanker uit te roeien. We vragen daarom aan Rotary Clubs over de hele wereld om met ons mee te gaan op deze reis om baarmoederhalskanker nu te beëindigen! door een te maken donatie aan:

SLOPB

Stort je gift bij Rotary Club Cuijk Rekeningnummer: NL18RABO018910811 Referentie: ‘End Cervical Cancer Now’


Voor meer informatie over de werk van SLOPB, bezoek www.slopb.org of stuur een e-mail naar Motalib Weijters: weijtersmotalib@gmail.com

De ambitie: maak nu een einde aan baarmoederhalskanker!

Voor meer informatie lees onze flyer.